”TC Syd Vejle” og Hedvig til Euromeeting

I weekenden 21. – 23.9. var Hedvig Gydesen og de øvrige TC-løbere tæt på nogle af verdens bedste orienteringsløbere og deres idoler, da der afvikledes Euromeeting i Kolding, Assens og Christiansfeld.

I 2020 afvikles VM i by-orientering i Trekantområdet i byerne Vejle, Kolding og Fredericia, så de tre dages konkurrencer var et slags for-VM. 

I alt deltog 142 landsholdsløbere fra 16 lande, heriblandt flere medaljetagere fra VM i Letland i august.

TC-løberne var med for at løbe forløb, før de ’rigtige stjerner’ skulle løbe og naturligvis også for at fornemme noget af stemningen og intensiteten under et prestigestævne.

Hedvig ser nu bagefter tilbage på weekenden med stor begejstring: ”Det var fedt at være med og opleve de bedste. En hel fantastisk oplevelse var det også, at løbe forløb lørdag morgen i Kolding på en af kvalifikationsbanerne til eftermiddagens kvartfinale i Assens i knockout sprinten. Det er selvfølgelig ekstra fedt, når jeg efter, at resultaterne for de bedste forelå, kunne se, at jeg rent faktisk med min tid ville have kvalificeret mig til kvartfinalen i Assens”. Hedvig fortsætter med glød i øjnene:  ” Det sætter drømme i gang, og man får lyst til at træne meget mere for at hæve sit niveau”. Forventningsfuld, men også lidt ærgerlig slutter Hedvig:  ”Når VM kommer til Trekantområdet i 2020 er jeg jo kun tilskuer. Jeg er lige nu første års junior og har endnu 3 år tilbage som junior”. 

Hedvig Gydesen er en af TVO Vejles meget lovende talenter. Løber for OK Melfar. Er trods sin unge alder på juniorlandsholdet og deltog i juli i sit første Junior VM, hvor hun netop i sprinten fik en fornem 14. plads og var bedste dansker.

For Trekantområdets klubber, de kommende VM arrangører, OK Gorm Jelling, OK Snab Vejle, Kolding OK, FROS, Fredericia og OK Melfar, var Euromeeting 2018 også en fantastisk lejlighed til at teste organisationen før det rigtige WOC afvikles fra 6. – 11. juli 2020.