4 TC Syd Vejle løbere kan ikke holde sommerferie!

I pinsen afviklede Dansk Orienterings-Forbund tre testløb for at finde frem til de bedste danske ungdomsløbere.
Dels i den ældste juniorklasse H/D 17-20, som skal repræsentere Danmark ved sommerens Junior VM (JWOC), der afholdes fra 9. til 16. juli i Tampere, Finland og dels til ungdoms EM (EYOC) for H/D 15-16 og H/D 17-18, der afholdes i dagene 29. juni til 2. juli i Banská Bystrica, Slovakiet.

To TC Syd Vejle løbere udtaget til Junior VM.
Til Junior VM i Finland er udtaget Josefine Lind, OK Gorm, Jelling og Lise Termansen HTF Haderslev.
Josefine Lind har det seneste år været småskadet, men det ser nu ud til, at hun er skaden kvit. Hun vandt overbevisende og med stor margin alle tre konkurrencer: sprint, mellem og lang. Det er Josefines sidste år som junior og hendes mål er en medalje ved Junior-VM.
Lise Termansen, HTF har højt niveau og sluttede i alle tre testløb med top 5 placeringer, der altså resulterede i udtagelse.

To TC Syd Vejle løbere udtaget til Ungdoms EM.
Til ungdoms EM fik TC Syd Vejle også udtaget to løbere. Hedvig Gydesen, OK Melfar, Middelfart og Morten Ø. Jørgensen, OK Snab, Vejle. Som Josefine Lind i den ældste juniorklasse gjorde Hedvig Gydesen også rent bord i sin klasse. Vandt sikkert alle tre testløb. Morten Ø. Jørgensen, der ligesom Josefine Lind har kæmpet med skader, synes nu også at være på vej tilbage. Han hentede fornemme to 2. pladser i henholdsvis sprint og mellemdistance og blev 3’er på den lange distance.

De 4 løbere blev efter testløbene fortjent ringet op af landstræneren og fortalt, at de var udtaget til mesterskaberne og at de altså IKKE kunne holde sommerferie.
Når mesterskaberne er overstået og sommerferien er forbi, står TC Syd Vejle i øvrigt for en fælles weekend for landets bedste TC løbere fra forbundets 3 TC centre.